Dekoráció

Milyen esküvői dekorációt szeretnél? Biztosan rengeteg honlapot és fotóalbumot átlapoztál már. Találtál is olyat ami tetszik? Három stílussal segítünk neked a választásban. Amiben minden benne van!

Élővirágból készült : Menyasszonyi csokor, szülőköszöntő csokor, dobócsokor
Asztaldíszek selyemvirágból, asztalszám, gyertyatartók, mécsesek, ülésrend tábla.
Igény esetén szerelemkapu, autó díszítés, templom díszítés rendelhető.

Az asztaldekorációk csak kölcsönözhetők 6-10 asztalig. A menükártya és a névtáblák,ajándékok elhelyezését az ár tartalmazza, de a pár feladata a beszerzés.

Romantikus | Rusztikus

A selyemvirágok fehér, rózsaszín és púder színűek. Fadobozban helyezkednek el a pasztell színű virágköltemények.

Asztalonként: Faláda virágokkal, különböző méretű gyertyákkal, asztalszám.

Csokrok: Élővirágból készült menyasszonyi csokor, fehér, rózsaszín és pasztell színű virágokból. A dobócsokor és a szülőköszöntő virágok színben harmonizálnak a menyasszonyi csokorral.

Ülésrend tábla: Rusztikus stílusú táblatartó, fehér táblával amire nyomtatott ülésrendet ragasztunk,ami a menükártyákkal azonos,ezt selyemvirágokkal díszítve helyezzük el a bejáratnál.

Szerelemkapu: Igény esetén A rusztikus stílusú, fa állványon elhelyezett púder színű anyagzuhataggal és selyemvirágokkal díszített romantikus szerelemkapu, amit a bevonulásnál vagy a szertartásnál tudunk használni. A szerelem kapu dekoráció tartalmaz mécses tartókat, farönköket, faládákat különböző méretben.

Elegáns | Csillogó

A selyemvirágok fehérek és különbözők. A rózsák, hortenziák, apró virágok vázákban tükörlapon helyezkednek el. A minimál stílusú gyertyamegoldások, gyöngyök és csillogó kövek teszik elegánssá a dekorációt.

Asztalonként: 1db váza selyemvirágokkal, 3db különböző méretű gyertyatartó-mécsestartó, gyöngyök, csillogó kövek, asztalszám.

Csokrok: Élővirágból készült menyasszonyi csokor, fehér színű virágokból. A dobócsokor és a szülőköszöntő virágok színben harmonizálnak a menyasszonyi csokorral.

Ülésrend tábla: Fehér, elegáns stílusú táblatartó, tükör táblával amire fehér tollal írjuk az ülésrendet, ezt selyemvirágokkal díszítve helyezzük el a bejáratnál.

Szerelemkapu: Igény esetén elegáns stílusú, fehér kérgű juharfa állványon elhelyezett fehér színű anyagzuhataggal és selyemvirágokkal díszített csillogó szerelemkapu, amit a bevonulásnál vagy a szertartásnál tudunk használni. A szerelem kapu dekoráció tartalmaz üveg mécses tartókat, fehér kandelábereket különböző méretben.

Színes | Természetközeli

A mezei virág válogatások. Faszeleten helyezkednek el a kompozíciók. Rengeteg féle, színpompás mezei selyemvirágokból készülnek a vázába elhelyezett csokrok.

Asztalonként: 1db vázában színpompás selyemvirágok, 3-5db különböző méretű gyertyatartó-mécsestartó, asztalszám.

Csokrok : Élővirágból készült menyasszonyi csokor, sokszínű mezei virágokból. A dobócsokor és a szülőköszöntő virágok színben harmonizálnak a menyasszonyi csokorral.

Ülésrend tábla: Fa, natúr stílusú táblatartó, natúr táblával amire nyomtatott ülésrendet ragasztunk,ami a menükártyákkal azonos,ezt selyemvirágokkal díszítve helyezzük el a bejáratnál.

Szerelemkapu: Igény esetén A természetes stílusú, fehér kérgű juharfa állványon elhelyezett bordó színű anyagzuhataggal és mezei selyemvirágokkal díszített szerelemkapu, amit a bevonulásnál vagy a szertartásnál tudunk használni. A szerelem kapu dekoráció tartalmaz mécses tartókat, farönköket, faszeleteket és faládákat különböző méretben.

© 2020 WeddingON – Minden jog fenntartva. A honlapot a WP Builder készítette.